Kikokooo&Vatrasz

Vatrasz és Kikokooo vagyunk, ennek az oldalnak az adminjai , szerkesztői:) 2010 október 16-án nyílt ez a blog, folyamatos frissítések várhatók. Várunk minden kommentet , és ha véletlen valamit, akkor bátran írjatok erre az e-mail-címre: kikovatr@citromail.hu :D-Éjjen a Metin2-:D

Linkek!!!!!!

Ne használj hackeket

2011.01.04. 15:18 | Kikokooo | Szólj hozzá!

Ha nem megy a játék, olvass róla vagy ne játsz! Semmiképpen se próbálj Hackelni.

Ha hackelsz kibannolnak.

Ha hackelsz elcseszed mások játékát.

Ha hackelsz unalmas lessz a játék.

Bármiylen hacket TILOS használni.

Ne is keresd őket, mivel azok az oldalakat amiket a spam botok hirdetnek a játékban, vírust tartalmaznak.Rosszabb esetben feltörik a számítógépedet.

A játékban rád írnak majd olyan emberek akik azt mondják neked hogy van YANG HACK-jük, és ezzel akármennyi yangot szerezhetsz.YANG HACK NEM LÉTEZIK.Mégegyszer mondom nem létezik! Ha belementek akkor elküld nektek msn-en vagy hasonló programon egy programot.Ami kéri az idedet és a jelszavadat.Ha beirod akk a gyerek fogja megkapni akielküldte a programot.És így feltöri a karakteredet.

Hacket használni VESZÉLYES, MERT HOZZÁJUTHATNAK A SZEMÉLYES ADATAIDHOZ.

Meg ne forduljon a fejedbe hogy hackelj!

Játsz tisztességesen.        És egyszer te is top 10. leszel

És meglátod,hogy NEM ÉRDEMES HACKELNI

 

 

 

Hackek használata tilos. Cheat és hack programok használatáért vagy bármilyen csalásért (pl. speedhack, attackspeed hack, movespeed hack, yang hack, +9 hack, teleport hack, cheat engine vagy egyéb hackelés) kizárnak a játékból.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://metin2szemkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr142560079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása