Kikokooo&Vatrasz

Vatrasz és Kikokooo vagyunk, ennek az oldalnak az adminjai , szerkesztői:) 2010 október 16-án nyílt ez a blog, folyamatos frissítések várhatók. Várunk minden kommentet , és ha véletlen valamit, akkor bátran írjatok erre az e-mail-címre: kikovatr@citromail.hu :D-Éjjen a Metin2-:D

Linkek!!!!!!

Fegyverek

2011.01.04. 12:26 | Kikokooo | Szólj hozzá!

Azt írom most le nektek hogy pl: milyen szinttől millyen karakternek milyen fegyvert érdemes használni mivel jó fejlődi ilyesmiket        olvassátok el.

Harcos:Igazából ha menta vagy akk 2 kezes ha testi akk 1 kezes de nem mind 1 hogy milyen és mikortól, és hogy mire való:Mongyuk 30 vagy, és pvp karit szeretnél csinálni harcos, testi vagy,akkor az fms -nek ÁK kell és jó kövek. Vagyis , amire akarod használni.Egy pvp harcosnak ami testi/menta, testi esetében 45-ig nagy ÁK-s FMS+9,a menta esetében ,65-ig jó ÁK-os RIB+8-9.    A testinél 45-től +7-8-as Véres kard mivel nagyon gyors (azthiszem 25%-os a sebessége de nem biztos).A mentának nem érdemes gyors fegyvert venni, mivel a testi mámorral úgy is gyorsabb nála,és mivel ő alapból lassú a skillek erőssége a nagyon fontos.Fejlődésre mind a 2-karakternél a saját karakterjához való fegyver kell, amit az elején le írtam.Legyen bennük szörnykő,átható kő,és krit.

Testi:Számára a gyorsaság a legfontosabb, pvp-ben,  és fejlődésben is, ezért ha pl a forgót nyomod 2. skillnek nem a mámort, akkor  fms el már is szar leszel,ezért kell mámor hogy a viszonylag lassú 1 kezesekkel is gyors lehess.

Menta:igazából aki a fegyverek sebzésére megy annak való a menta.Ennek 60-ig midnenképp egy jó RIB+9-való.Ez a kari nagyon lassú de viszont a sebzései nagyon nagyok,ez az elénye de viszont nehéz vele pvp-zni.

A többi karakterrel tök mind 1 igazából a ninjának 30 tól tőr ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://metin2szemkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr562559648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása