Kikokooo&Vatrasz

Vatrasz és Kikokooo vagyunk, ennek az oldalnak az adminjai , szerkesztői:) 2010 október 16-án nyílt ez a blog, folyamatos frissítések várhatók. Várunk minden kommentet , és ha véletlen valamit, akkor bátran írjatok erre az e-mail-címre: kikovatr@citromail.hu :D-Éjjen a Metin2-:D

Linkek!!!!!!

Örülök de nagyon:)

2010.12.02. 16:26 | Vatrasz | Szólj hozzá!

Nagyon örülök hogyre többen nézik a honlapot, mert először kikokooo-val úgy gondoltuk hogy megcsináljuk az oldalt , és max 2-en 3-an rátalálnak véletlenül, de hát nemis nagyon értem hogyan találjátok meg , mert nemtudom ki az aki azt írja be a google-be hogy metin2szemközt :P  nemtudom hogy jöt ez a név, csak úgy eszembe jutott:) mint egy hírcsatorna:) ha valaki megtudná mondani hogy hogyan találta meg az oldalt anak megköszönném:) csak jelentkezzetek a blog.hu ra és máris tudtok kommentelni , amit jószemmel vennénk:)

Ja és naqgyon örülök hogy tényleg enyire sokan nézitek az oldalt:) thx:) :DDDD

szóval várom a komenteket mindenkitől!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://metin2szemkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr442488747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása