Kikokooo&Vatrasz

Vatrasz és Kikokooo vagyunk, ennek az oldalnak az adminjai , szerkesztői:) 2010 október 16-án nyílt ez a blog, folyamatos frissítések várhatók. Várunk minden kommentet , és ha véletlen valamit, akkor bátran írjatok erre az e-mail-címre: kikovatr@citromail.hu :D-Éjjen a Metin2-:D

Linkek!!!!!!

Grotto!

2011.01.04. 15:39 | Kikokooo | Szólj hozzá!

A Száműzött Barlangja

A kezdetekben három isteni testvér tartotta az élet elemeit az uralmuk alatt: Bahar-Taraji, a Teremtés istennője, és az ő fiú testvérei Baljit-Elvedin, a Megőrzés istene és Beran-Setaou, a Pusztítés istene. Az emberek imádkoztak az első kettőhöz, de sajnos félték a harmadikat. Az idő múlásával ez irigységet váltott ki Beran-Setaou-ból, ami végül gonoszságba és gyűlöletbe fajult. Később az istenség haragja olyan nagy lett hogy Beran-Setaou megölte a nővérét - aki az emberek legkedveltebb istensége volt.

Az istennő halálának kataszrofális következményei voltak. Egy hosszú és kegyetlen tél megfagyasztotta az emberek világát. Még az istenek is szenvedtek. Beran-Setaou visszavonult a magányába, mert a tettének súlyossága őt is elszomorította. A testvére Baljit-Elvedin sokáig gyászolta az istennő halálát, majd később elindult keresni a testvérét. De ez csak egy része a történetnek...

Amikor rátalált a barlang mélyén, egy hihetetlenül erőszakos harc tört ki a két testvér között, amit egyikőjük sem tudott megnyerni. Viszont, Baljit-Elvedin mégis el tudta zárni a barlangot és vissza tudott térni az emberi világba. Onnantól védte a világot és a benne élő teremtményeket, feltéve ha azok nem a sötét oldalhoz tartoznak.

A barlang, ami később a Száműzött Barlangjaként lett ismert, pontos helyét csak kevés ember ismeri - és azok akik tudják, titkolják. A sötét sárkány uralja a barlangot és a lakóit. Még mindig gyűlöli az összes élőlényt. És mindenki aki keresztezi az útját, megtapasztalja a haragját.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://metin2szemkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr232560154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása