Kikokooo&Vatrasz

Vatrasz és Kikokooo vagyunk, ennek az oldalnak az adminjai , szerkesztői:) 2010 október 16-án nyílt ez a blog, folyamatos frissítések várhatók. Várunk minden kommentet , és ha véletlen valamit, akkor bátran írjatok erre az e-mail-címre: kikovatr@citromail.hu :D-Éjjen a Metin2-:D

Linkek!!!!!!

A Metin története

2011.01.04. 15:06 | Kikokooo | Szólj hozzá!

A kezdeti idokben az egész kontinens egyetlen birodalomként volt egységes. A lakosság békésen élt az Imperial hatósággal együttműködve. De egy nap, az égből egy hatalmas Metin kő alakjában, a birodalmat elárasztotta a fenyegetettség. A kő becsapódását követően, megváltozott a kontinens földrajzi és éghajlati viszonyai, az állatok és az emberek a Metin kövek irányítása alá kerültek. Pusztító teremtményekké váltak. Kegyetlen és torz szörnyekké mutálódtak. Sok embert ölt meg a halálos betegség és haláluk után, és véres élohalottakként bojongnak örökké a megbüntetett kontinens elátkozott területén. A káosz okozta őrület hozta a korábbi egységes birodalom feloszlását és három kisebb birodalomra szakadtak a kontinens peremén, akik ellenségekké váltak egy nap. A kontinens központja, ahol a Metin kő esett alá az égből, ott lakik a legtöbb rémísztő teremtmény. De még mindig kisebb kövek esnek az égből a birodalmak különbözo pontjaira.

 

Az elborzasztó tény, hogy a Metin Stone hatalma egyre növekszik, a Sárkány istent arra kényszerítette, hogy a szétesett birodalom mellé szego~djön. Erejét a lakosság segítésére fordítja és közös ero~vel megpróbálják megállítani a Metin Stone növekvo~ uralmát a föld felett.
Legyél a Sárkány isten szövetségese, és győzd le a Metin kövek hatalmát. Állítsd meg a birodalom pusztulását és alapítsd újra vezetése alatt.


Metin2 Királyságok

 

A Chunjo-Császárság (sárga), a kontinens nyugati részében helyezkedik el. Ez egy Theoctartikus birodalom amit a lelki vezetők irányítanak.

A Yoon-Young császár által alapított (kékek), egy kuzinjával és feleségével vezette a királyságot. Óriási bűvös hatalmak segítettek nekik idűben felfedezni a Metin kövek fenyegetését. A Lelki vezetők többszöri figyelmeztetése ellenére is figyelmen kívül hagyták, a Metin kövek ellen irányuló beavatkozásokat. Ezért a korábbi császárt és családját száműzték a birodalom területéről és a tanács vezeti a közösségét egy lázadásba a korábbi birodalom ellen.

A korábbi birodalom felbomlása után Chunjo még mindig egy nyílt háborúval van elfoglalva és ez a keleti és déli birodalmak.

A céljuk: Átvenni az irányítást az egész kontinens felett és legyőzni a Metin kövek növekvő erejét.

 

 

A Jinno-Császárság (kékek), a kontinens keleti részében helyezkedik el. Ezt a birodalmat katonai erők alapították a lakosság agresszív viselkedése és harciassága miatt.
A Jinno-Császárság vezetője Ee-Ryoong, az utolsó császár fia. Azt hiszi, hogy le tudja igázni a korábbi birodalmat hadserege erejével.
A Metin kövektőll való fenyegetéseket figyelmen kívül hagyta a császár fia. De titokban Ee-Ryoong megpróbálja kihasználni a Metin kövek kiváltotta félelmet és zűrzavart, hogy elfoglalja a birodalmat és véghez vigye aljas tervét.

 

A Shinsoo-Császárság (pirosak), a kontinens déli részében helyezkedik el. A lakosság fő tevékenysége a kereskedelem.
A korábbi birodalom felbomlása után alapította Yoon-Yoing, kereskedelemi céllal, amit gyorsan átalakítottak egy jövedelmező ARRANGEMENT központnak. Shinsoo konfliktusai a nyugati birodalomban vannak és a kereskedelmi út veszélyes lett. Amikor felismerték a Metin kövek fenyegetését, a kereskedők felfegyverezték magukat.
A céljuk: Megvédi magukat a nyugati támadásoktól, újra megnyitni a kereskedelemi utat és újralapitani a korábbi birodalmat a császáruk vezetése alatt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://metin2szemkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr992560042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása