Kikokooo&Vatrasz

Vatrasz és Kikokooo vagyunk, ennek az oldalnak az adminjai , szerkesztői:) 2010 október 16-án nyílt ez a blog, folyamatos frissítések várhatók. Várunk minden kommentet , és ha véletlen valamit, akkor bátran írjatok erre az e-mail-címre: kikovatr@citromail.hu :D-Éjjen a Metin2-:D

Linkek!!!!!!

Metinezz végsőkig!!!!!

2010.11.30. 20:28 | Vatrasz | 1 komment

Nagyon nagy szívfájdalommal vetem észre hogy a metin2-n egyre kevesebben játszanak:(

leegalábbis a magyar cliens-en nagyon kevesen nyomatják, így hát aki régebben metinezett, vagy aki még sohasem, és csak véletlen talált rá erre az oldalra, annak is ajánlom megnézni ezt a videót, és a zene hatására, a nagyonklassz összevágásra, megkapj a kedvetr hogy nekiálljon metin2-zni. itt is a link:)

remélem segített kedvetkapni a játékhoz:)

VÁLASZOLOK A KOMMENTRE:

SZÓVAL:       Igen nagyon sokan mennek mindenféle P serverekre, és ez valószínüleg azért van mert mondjuk a metin2mester sokkal jobb mint az egyszerű metin2, elég rosszul van az emgcsinálva, hogy sé ért lehet sd2 belépőt szerezni, hogy 80+ os cuccokat csak elkészíteni lehet, és nem dobhatják, azt hogy grotto3 at készítettek oylan hely helyett ahol a kisebbek is tudnak ölni, vagy akár csak bemenni, igen rossz az hogy nagyon nehézkes a fejlődés, és ha egyedi akarsz lenni, akkor sok SÉ-t kell rendelned, és az hogy már nem a +9 es cuccoktól függ hogy erősebb vagy e a másiknál, mert lehet neked +9 es cuccod , fullos ha az ellenfélnek 5 optos+8 as van...... szóval az számít már hogy ki mennyit rendel a játékra, sőt  én még oylant is ismerek aki 50.000Ft-ért ad el 500millió yangot:S ez elég "tréé" nemde?:SSSS

A bejegyzés trackback címe:

https://metin2szemkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr222484428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÁÁÁDám 2011.03.04. 20:36:10

tod mé naon kevesen me mindenki átmegy a pumt2 re figy hétköznap délelött beteg voltam és megnéztem 196 an fenn voltak!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása